Intressegrupper

 

BOKKLUBBEN
I den här gruppen läser var och en, en från föregående gång vald skandinavisk bok som gruppen sedan träffas för att diskutera. Gruppen träffas fyra gånger om året – två gånger på vintern/våren och två gånger på hösten.
Kontaktperson: Britt-Marie Wood

DOWNTOWNGRUPPEN
Cirka en vardagskväll varannan månad träffas denna grupp för att äta en bit mat samt umgås med andra Sweor på ett avslappnat sätt. Vi tar gärna emot förslag på trevliga restauranger eller pubar inför kommande träffar! Maria Bergman är kontaktperson för denna grupp och söker en medplanerare från östra sidan av stan!
Kontaktperson: Maria Bergman/Charlotte Berg

FILMKLUBBEN
Ungefär fyra gånger under året träffas SWEA Minnesotas filmklubb hemma hos någon medlem och tittar på svensk film. Filmerna är ofta nyare, aktuella filmer. Förslag på filmer och plats kan skickas till kontaktpersonen Malin. En liten kostnad kan tillkomma för att kunna köpa in nya filmer.
Kontaktperson: Sonia Ley

FRILUFTSKLUBBEN
Denna grupp träffas en gång per kvartal, oftast på en lördag eller söndag, för att göra någon friluftsaktivitet tillsammans. Hela familjen är välkommen att delta på dessa träffar. Förslag på friluftsaktiviteter kan skickas till kontaktpersonen.
Kontaktperson: Görel Molloy/Ylva Gullaksen

MAMMA-BARNGRUPPEN
Svenska mammor och barn träffas för lek och fika varannan lördag/söndag i månaden samt sporadiskt någon gång under veckan. Tid och plats bestäms från gång till gång. Det kan vara både hemma hos någon av oss eller ute i någon park eller liknande.
Kontaktpersoner: Veronika Torarp

MATLAGNINGSGRUPPEN
Denna grupp träffas i köket hemma hos någon Swea för att laga en tre-rätters middag som de sedan åtnjuter tillsammans. Gruppen träffas cirka varannan månad.
Kontaktperson: Eva Gutmann

SWEA CARE
SWEA Care har som syfte att finnas till som stöd för SWEA-medlemmar i svåra situationer och efter överenskommelse erbjuda praktisk hjälp, råd eller bara någon att tala med.
Kontaktperson: Sonia Ley